Támogatók - FOCISULI

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Támogatók

Tisztelt leendő TAO támogatóink!


A Nánási Focisuli Egyesület 2000-be alakult. Megalakulása óta meghatározó szerepet tölt be Hajdúnánás vonzás körzetében. Tevékenységének kezdete óta kiemelkedő eredményeket ért el
.
A
sport tömegbázisának szélesítésében, valamint az óvodáskortól kisiskolás korú gyerekek versenyeztetésében. Méltán elismerésként 2011-től a Debreceni Labdarúgó Akadémia partnere.

A további eredményes működéshez szükséges a meglévő anyagi és eszközforrások bővítése, melyhez az alábbi módon lehet csatlakozni.

Azoknak a gazdasági társaságoknak, akik egyesületünk céljaival egyetértenek és támogatásukért cserébe ellenszolgáltatásra nem tartanak igényt, lehetőségük van TAO támogatásukat felajánlani. Ebben az esetben az sportszervezetünk szabadon felhasználhatja,
a támogató pedig az adomány összegét a társasági adóalapot csökkentő tényezőként veheti figyelembe.

Ugyanez a lehetőség magánszemélyek esetében is fenn áll. Az Ő esetükben az adomány összege a személyi jövedelemadó (SZJA) adóalapját csökkentő tényezőjeként vehető figyelembe.

Azoknak a gazdasági társaságoknak, akik a támogatásért cserébe ellenszolgáltatásra tartanak igényt, lehetőségük van reklámszerződés megkötésére. Ennek során sportszervezetünk reklámtevékenységet fejt ki. Ebben az esetben a támogató a nyújtott juttatás összegének ÁFA tartalmát visszaigényelheti, a juttatás összegét költségként elszámolhatja.

Bízunk benne, hogy eddigi tevékenységünkkel elnyertük bizalmukat, és Önöket is minél előbb támogatóink sorában üdvözölhetjük!


 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz